Navigatie overslaan

De Spelen 2024 - Bollé met Laila en Bjarne

2 maanden geleden – Bobo's

Bij Bobo's Eyewear zijn we trots om de prestaties van topatleten zoals Laila van der Meer en Bjarne Bouwer te ondersteunen. Jullie inzet en toewijding zijn een inspiratie voor ons allemaal!

 

Veel succes gewenst aan Laila Van Der Meer en Bjarne Bouwer! 


Het hele team van Bobo's Eyewear staat achter jullie terwijl jullie streven naar nieuwe hoogten in jullie sportieve carrière. Jullie doorzettingsvermogen en passie zijn werkelijk bewonderenswaardig!


Met onze C-SHIFTER sportzonnebril en RYFT PURE helm hopen we dat jullie het beste uit jezelf kunnen halen. Deze topproducten zijn ontworpen om jullie de bescherming en het comfort te bieden die nodig zijn om te excelleren.


De C-SHIFTER sportzonnebril biedt HOOG CONTRAST ZICHT en superieure UV-bescherming en een helder zicht, zodat jullie altijd scherp blijven. 
De RYFT PURE helm garandeert maximale veiligheid en comfort, perfect voor intense trainingssessies en wedstrijden.


Ga ervoor, Laila en Bjarne! Jullie kunnen het!
 


Ryft Pure

C-Shifter

Hoe werkt de race van Laila en Bjarne?

Alle deelnemers starten tegelijkertijd aan de wedstrijd. Dat noemen we fleetracen. Dagelijks worden er drie races gezeild. De winnaar van elke race krijgt 1 punt, de nummer 2 krijgt 2 punten etc. Na alle reguliere wedstrijden wordt het minste resultaat geschrapt. De beste tien boten zeilen afsluitend de medalrace, waarin dubbele punten worden uitgedeeld. Degene met aan het eind het minste aantal punten wint het toernooi.

 


Wie zijn Laila en Bjarne?

Laila van der Meer is op haar 6e begonnen met zeilen bij KWV Frisia en heeft tot haar 15e Optimist gezeild. Hiermee is ze open Brits kampioen geworden. Later kwam Laila erachter dat de jeugd Olympische klasse de NACRA15 bestond en wilde zichzelf hier graag voor kwalificeren. Daarom stapte ze over naar de NACRA15 en ging samen zeilen met Bjarne Bouwer.
Bjarne Bouwer zeilt al vanaf 5-jarige leeftijd. Vanaf het eerste moment was verliezen geen optie en door deze gedrevenheid is hij fanatiek gaan zeilen in Thailand. Na een aantal jaar in daar gezeild te hebben, verhuisde Bjarne terug naar Nederland waar hij al snel de stap maakte naar de toen nog nieuwe Nacra15.

Samen wonnen Laila en Bjarne brons op de Jeugd Olympische Spelen in 2018, de wereldtitel bij de WK onder 24 jaar in 2022, en in 2023 eindigde ze op de vierde plek op het WK.

 

Programma:

De planning is dat dagelijks de eerste races om 12:00 uur beginnen, maar afhankelijk van het weer kan dit later worden. Ook kunnen races worden geschrapt.

3 augustus: race 1, 2 en 3
4 augustus race 4, 5 en 6
5 augustus: race 7, 8 en 9
6 augustus: race 10, 11 en 12
7 augustus medalrace

Wij wensen Laila en Bjarne veel succes deze zomer!

Artikelen