Navigatie overslaan

Serengeti, het iconische merk, dat is ontstaan in 1982 in de VS. Wereldwijd gerespecteerd en wereldwijd gedistribueerd, is Serengeti® het unieke merk dat in staat is om de meest geavanceerde brillentechnologieën te combineren. Een merk met het beste gevoel voor esthetiek, design en creativiteit en de beste zonneglazen.

Onze visie is om u de wereld op zijn meest inspirerende manier te laten ervaren.
Serengeti is volledig authentiek en wekt vertrouwen.

Maak kennis met Serengeti, een beleving op zich !
Serengeti staat bekend om de technisch meest geavanceerde glazen. Serrengeti glazen onderscheiden zich omdat ze als enige drie belangrijke functies aanbieden in 1 glas. Dat wil zeggen dat de glazen zich aanpassen aan de lichtsituatie, dat iedere kleur individueel gefilterd wordt en het zonlicht wordt herschikt zodat er een rustig beeld ontstaat.

3 in 1 technologie
Geen enkel ander zonnebrilmerk kan beweren drie industriebepalende technologieën te combineren in 1 ultra-superieure lens. Innovatie is altijd inherent aan ons DNA geweest. Met geleidelijk aanpassende meekleurende lenzen, natuurlijk kleurversterkende Spectral Control – filters en verblindingsreducerende polarisatie is elke Serengeti - lens UNIEK.

Kortom Serengeti is voor zowel de vrouwen als de mannen een piece – unique om de ogen optimaal te beschermen het beste zicht te geven.

Met deze tientallen jaren ervaring wordt Serengeti terecht gezien als s’werelds meest innovatieve en creatieve premium brillenmerk.

Advies op maat?

Onze resellers helpen je graag!