Navigatie overslaan

Brunel Solar Team op weg naar Melbourne...

1 jaar geleden – Bobo's

Inmiddels is de Nuna 12 meerder malen getest op de RDW- of de DAF-testbaan. Elk weekend stond een kleine delegatie van het team vroeg op om Nuna klaar te maken voor een volledige dag rijden. Hoewel er tijdens de testperiode ups en downs zijn geweest, is het team tevreden met de resultaten. Afgelopen week is Nuna ook goedgekeurd door de RDW. Dit betekent dat ze veilig genoeg is om te rijden. 
 

 

 


In Australië controleert de organisatie van de World Solar Challenge nogmaals of uw auto mee mag doen en aan alle regels voldoet.

Vanaf woensdag gaat het team de koffers pakken. Als de flightcase onderweg is, is het (uiteraard) fysiek niet mogelijk om aan Nuna te werken. Dit maakt dit de perfecte gelegenheid om iedereen van tech eindelijk zijn spullen te laten pakken. Op 7 september vliegt het team naar Melbourne, waar ze op 9 september aankomen.

Na 8 dagen arriveert de trip-up crew op 19 september in Darwin. Als alles volgens plan verloopt, is de bemanning uit Melbourne dan al gearriveerd en wordt de flightcase, met de NUNA 12, per vrachtwagen vervoerd.

Dan begint de tijd van testdagen en wennen aan het subtropische klimaat.

Wij van Bobo's hopen een steentje bij te dragen aan hopelijk een nieuw succes. Dit doen wij met het sponsoren van Serengeti Zonnebrillen, waardoor ze een stuk minder last hebben van het verblinden van de zon. Wij wensen het team veel succes op dit mooie avontuur!

 

 

Photos by: Hans-Peter van Velthoven & Brunel Solar team

Artikelen