Navigatie overslaan

Martijn Verhaeg - Mountainbike
Bike - Mountainbike

Ik ben Martijn Verhaeg, wedstrijdrijder en inmiddels ruim 30 jaar actief op de mountainbike. Na een wedstrijdperiode onder licentie bij de junioren, richt ik me nu voornamelijk op het rijden van mountainbike marathons. Het liefst die van 12 uur en langer ;-) Zowel in 2018, 2019 en 2023 tijdens Lakebike24 de titel “Nederlands Kampioen 24 uur MTB Solo” gewonnen en in 2022 de winst binnen gesleept tijdens de laatste editie van de T24MTB 24-uurs wedstrijd in België.

 

MTB Masters

Met mijn bedrijf MTB Masters ondersteun ik daarnaast andere fietsers om beter te worden en te trainen naar bepaalde doelen. Ik doe dit middels intensieve begeleiding maar ook door middel van starters- en gevorderden gravel en mountainbike clinics.

 

Ultra endurance op de weg 

Alhoewel mijn doelen voornamelijk op het onverharde liggen, wil ik ook nog wel eens deelnemen aan zogenaamde ultra-races op de weg. Zo wil ik komend jaar The Ardennes Monster (1050km) en de Race Around The Netherlands van mijn bucketlist afstrepen.

 

Bollé Eyewear en Bobo's 

Ik word sinds een aantal jaar ondersteund door Bobo's met de top producten van Bollé. Ik rij met heel veel plezier met de nieuwe Avio fietshelm en de Lighshifter en Shifter fietsbrillen.  

 

Meer weten over wat ik zoal doe? Check dan www.mtbmasters.team of mijn Instagram www.instagram.com/martijnverhaeg